Monolit-Épszer Szolgáltató, Építőipari és Kereskedelmi Kft.


Ácsok, betanított ácsok, segédmunkások,

dolgozni vágyók FIGYELEM!

Álláslehetőséget keresel? Vagy már egy ideje munkahelyváltáson töröd a fejedet? Akkor egy percig se habozz!

Jelentkezz MOST és dolgozz nekünk VERSENYKÉPES fizetésért és EGYÉB JUTTATÁSOKÉRT cserébe, azonnali kezdéssel!

Ha szereted a kihívásokat és emellett a fizikai munkát sem veted meg, akkor ez az állás Neked való lesz. És mivel egész Hajdú-Bihar megyében keresünk csapatunkba megbízható embereket, ezért a bejárásban is segítünk Neked. Még nem késő váltani!

Ragadd meg az alkalmat és most próbáld ki NÁLUNK magad! Szólj a cimborádnak is!

Jelentkezz még ma és tudd meg a részleteket!

Hívd MOST a +36305108562-es telefonszámot vagy írj a monolitallas@gmail.com e-mail címre bátran!

Ha jártas vagy az építőipari munkákban, vagy szívesen megtanulnád, akkor nincs mire várnod. Most nálunk a mesterséget is kitanulhatod!

Kattints a részletekért vagy hívd a következő számot:

+3630/510-8562

Debreceni székhelyű cégünk fő tevékenysége a monolit vasbeton szerkezetépítés, így ha tudsz olyat, aki művezetői vagy építésvezetői állást keres, akkor szólj neki, mert ezekre a pozíciókra is keressük a megfelelő személyeket!

MONOLIT-ÉPSZER KFT.


2005-ben, Debreceni központtal kezdte meg működését. Fő tevékenységünk a monolit vasbeton szerkezetek építése, szerkezetépítési munkák teljes körű kivitelezése.

Az elmúlt években a társaságunk a válság ellenére is folyamatosan fejlődött és mára kiemelkedő mennyiségű referenciát szerzett az építőipar szerkezetépítés majdnem minden területén. Többek között készítettünk már térbetonokat, támfalakat, víztározókat, csarnokokat, terménytárolókat, szennyvíztisztítókat, élményfürdőket, többszintes lakóépületeket, szökőkutakat és stadionokat is, többször látszóbeton felülettel.

A Monolit-Épszer Kft-nél tevékenységünket igen magas, állandó létszámú saját alkalmazottal, (kb. 60 fős fizikai és 8 fős szellemi) valamint több, jól bevált alvállalkozói csoporttal együtt végezzük.

Saját tulajdonú, Doka rendszerű zsaluparkkal rendelkezünk, ami többek között kb. 1650 m2 falzsaluból, 6300 m2 födémzsaluból, különböző nehéz- és keretállványokból áll. Ezek tárolása, karbantartása és sok esetben előre gyártása a 6500 m2 alapterületű, összközműves ipari telephelyünkön történik.

A központi irányítás a Debrecen szívében elhelyezkedő, Arany János utcai irodánkból történik, míg a helyszíni koordinációt az aktuális építkezésre kihelyezett építési irodakonténerekből végezzük.

Dolgozóink és anyagaink mozgatásáról négy darab 7 fős Renault Master tehergépkocsival, egy 12 tonnás teherautóval, valamint egy Manitou MT1440 teleszkópos rakodó géppel gondoskodunk.Cégünk vezetésének célja a társaság gazdaságos működésének és hosszú távú versenyképességének biztosítása, valamint a cég folyamatos fejlődéséhez szükséges feltételek megteremtése, ezzel megőrizve és tovább fejlesztve az alkalmazottak létszámát, és a minőségi, első osztályú munkavégzést.

 

Állás lehetőségek:

Ács szakmunkásokat és betanított ácsokat felveszünk. Ha szeretnél csapatunkba tartozni, jelentkezz elérhetőségeink valamelyikén itt>>>